Szerző szerinti böngészés "Csambalik, L."
Megjelenítve 1 - 3 (Összesen 3)
Találat egy oldalon
Rendezési lehetőségek
Tétel Szabadon hozzáférhető Antioxidant, polyphenol and sensory analysis of cherry tomato varieties and landraces(University of Debrecen) Divéky-Ertsey, A.; Csambalik, L.; Kókai, Z.; Stefanovits-Bányai, É.; Pap, Z.; Krisztiánné Kis, M.; Sipos, L.Tétel Szabadon hozzáférhető Effect of different treatments to bacterial canker (Clavibacter michiganensis subsp. michiganensis), bacterial speck (Pseudomonas syringae pv. tomato) in tomato, and bacterial spot (Xanthomonas campestris pv. vesicatoria) in pepper(University of Debrecen) Tóbiás, A.; Lehoczki-Tornai, J.; Szalai, Z.; Csambalik, L.; Radics, L.Tétel Szabadon hozzáférhető Examinations of potential environmental friendly materials against tomato and pepper patogens(University of Debrecen) Tóbiás, A.; Lehoczki-Tornai, J.; Szalai, Z.; Csambalik, L.; Ferenczy, A.