Repozitórium logó
  • English
  • Magyar
  • Bejelentkezés
    Kérjük bejelentkezéshez használja az egyetemi hálózati azonosítóját és jelszavát (eduID)!
Repozitórium logó
  • Kategóriák és gyűjtemények
  • Böngészés
  • English
  • Magyar
  • Bejelentkezés
    Kérjük bejelentkezéshez használja az egyetemi hálózati azonosítóját és jelszavát (eduID)!
  • Digitális könyvtár
  • Hallgatói dolgozatok
  • PhD dolgozatok
  • Publikációk
  1. Főoldal
  2. Böngészés szerző szerint

Szerző szerinti böngészés "Dat, Pham Thai"

Megjelenítve 1 - 1 (Összesen 1)
Találat egy oldalon
Rendezési lehetőségek
  • Nincs kép
    TételKorlátozottan hozzáférhető
    Advanced glycation end products
    Dat, Pham Thai; Barna, Teréz; DE--Természettudományi és Technológiai Kar--Biotechnológiai Intézet
    Advanced glycation end products (AGEs) are a heterogeneous group of compounds formed by non-enzymatic interactions between the carbonyl groups of reducing sugars and free amino groups of proteins, lipids, or nucleic acids. Browning, fluorescence, and protein cross-linking may occur as a result of the Maillard process, which produces AGEs. AGEs can be produced in the body, but they can also come from outside the body, such as smoking and certain foods. The concept of AGEs receptor - RAGE is mentioned. In this thesis research, the theory on AGEs classifications, absorption, and toxic AGE will be reviewed. In addition, the contents of AGEs in food and beverages, the AGEs reduction in food processing will be discussed.
  • DSpace software copyright © 2002-2025
  • LYRASIS
  • DEENK
  • Süti beállítások
  • Adatvédelmi irányelvek
  • Felhasználói szerződés
  • Kapcsolat
  • Súgó