Repozitórium logó
  • English
  • Magyar
  • Bejelentkezés
    Kérjük bejelentkezéshez használja az egyetemi hálózati azonosítóját és jelszavát (eduID)!
Repozitórium logó
  • Kategóriák és gyűjtemények
  • Böngészés
  • English
  • Magyar
  • Bejelentkezés
    Kérjük bejelentkezéshez használja az egyetemi hálózati azonosítóját és jelszavát (eduID)!
  • Digitális könyvtár
  • Hallgatói dolgozatok
  • PhD dolgozatok
  • Publikációk
  1. Főoldal
  2. Böngészés szerző szerint

Szerző szerinti böngészés "Faludi, Krisztina"

Megjelenítve 1 - 1 (Összesen 1)
Találat egy oldalon
Rendezési lehetőségek
  • Nincs kép
    TételKorlátozottan hozzáférhető
    Az étkezési mák élelmiszerbiztonsági és minőségi kérdései
    (2013-11-21T13:32:58Z) Faludi, Krisztina; Peles, Ferenc Árpád; DE--ATC--Mezőgazdaság- Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar
    Dolgozatom bemutatja az étkezési mák minőségével kapcsolatos problémákat. Kitér az egyes alkotórész vizsgálatainak módszereire (alkaloida, érzékszervi). Foglalkozik a probléma megoldásának lehetőségeivel, milyen módszerek alkalmazásával lehet javítani a termék minőséget. Elérhető javaslatokat tüntet fel a probléma megszüntetésére. Taglalja a jelenlegi csomagolóanyagokat, és azok minőségét, és milyen módon kellene rajtuk változtatni a jobb minőség érdekében.
  • DSpace software copyright © 2002-2025
  • LYRASIS
  • DEENK
  • Süti beállítások
  • Adatvédelmi irányelvek
  • Felhasználói szerződés
  • Kapcsolat
  • Súgó