Repozitórium logó
  • English
  • Magyar
  • Bejelentkezés
    Kérjük bejelentkezéshez használja az egyetemi hálózati azonosítóját és jelszavát (eduID)!
Repozitórium logó
  • Kategóriák és gyűjtemények
  • Böngészés
  • English
  • Magyar
  • Bejelentkezés
    Kérjük bejelentkezéshez használja az egyetemi hálózati azonosítóját és jelszavát (eduID)!
  • Digitális könyvtár
  • Hallgatói dolgozatok
  • PhD dolgozatok
  • Publikációk
  1. Főoldal
  2. Böngészés szerző szerint

Szerző szerinti böngészés "Gelegsambuu, Altanzul"

Megjelenítve 1 - 1 (Összesen 1)
Találat egy oldalon
Rendezési lehetőségek
  • Nincs kép
    TételKorlátozottan hozzáférhető
    The Meat Quality Analysis of Mangalica Pigs
    Gelegsambuu, Altanzul; Várszégi, Zsófia; DE--Mezőgazdaság- Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar
    Pork loin quality is observed to compare between different genotype and weight. These are classified to four groups which are Purebred, F1 Crossbred, heavy weight and light weight. Meat color and marbling were determined by Canadian grading system. This system was working good to determine meat color and marbling. So slaughter house should use this system because keep money and time. As a result, when increase weight, fat, marbling and fatty acids were increasing. In case of Purebred, meat color and marbling higher than F1 Crossbred.
  • DSpace software copyright © 2002-2025
  • LYRASIS
  • DEENK
  • Süti beállítások
  • Adatvédelmi irányelvek
  • Felhasználói szerződés
  • Kapcsolat
  • Súgó