Szerző szerinti böngészés "Helyes, L."
Megjelenítve 1 - 9 (Összesen 9)
Találat egy oldalon
Rendezési lehetőségek
Tétel Szabadon hozzáférhető Appreciation of ethrel on ripening dynamic and on the content of ingredients in processing tomato (Lycopersicon lycopersicum (L.) Karsten) varieties(University of Debrecen) Helyes, L.; Dimény, J.; Lugasi, A.; Schober, Gy.; Pék, Z.Tétel Szabadon hozzáférhető Effect of maturity stage on content, color and quality of tomato (Lycopersicon lycopersicum (L.) Karsten) fruit(University of Debrecen) Helyes, L.; Dimény, J.; Pék, Z.; Lugasi, A.Tétel Szabadon hozzáférhető Effect of water supply on canopy temperature, stomatal conductance and yield quantity of processing tomato (Lycopersicon esculentum Mill.)(University of Debrecen) Helyes, L.; Bőcs, A.; Pék, Z.Tétel Szabadon hozzáférhető Fruit formation dynamics in parthenocarpic cucumber (Cucumis sativus L.) in spring forcing(University of Debrecen) Helyes, L.; Pék, Z.Tétel Szabadon hozzáférhető Relationship between flowering, fruit setting and environmental factors on consecutive clusters in greenhouse tomato (Lycopersicon lycopersicum (L) Karsten)(University of Debrecen) Pék, Z.; Helyes, L.Tétel Szabadon hozzáférhető Scheduling of irrigation in snap bean (Phaseolus vulgaris var. nanus) using canopy temperature(University of Debrecen) Helyes, L.; Pék, Z.; Varga, Gy.; Dimény, J.Tétel Szabadon hozzáférhető Simultaneous impact of the different water supply and year type on processing tomato yield(University of Debrecen) Bőcs, A.; Pék, Z.; Helyes, L.Tétel Szabadon hozzáférhető Studies on the effects of growing substrates and physical factors in sweet pepper forcing in context with the generation of calcium deficiency symptoms(University of Debrecen) Lantos, F.; Pék, Z.; Monostori, Z.; Helyes, L.Tétel Szabadon hozzáférhető Sustainable food production with greenhouse technologies(University of Debrecen) Gonda, Gy.; Mubarak Al-AliNoor, Y. M.; Fekete-Farkas, M.; Helyes, L.