Szerző szerinti böngészés "Honty, K."
Megjelenítve 1 - 5 (Összesen 5)
Találat egy oldalon
Rendezési lehetőségek
Tétel Szabadon hozzáférhető Biochemical changes in pear (Pyrus communis L. depending on different phases of the dormancy(University of Debrecen) Göndör, M.; Honty, K.; Pedryc, A.; Hajdrik, I.; Stefanovits-Bányai, É.Tétel Szabadon hozzáférhető Fire blight (Erwinia amylovora) susceptibility of old Hungarian apple cultivars(University of Debrecen) Tóth, M.; Honty, K.; Hevesi, M.Tétel Szabadon hozzáférhető Frost induced changes in enzyme activities and carbohydrate content in the spurs of some pear cultivars during the dormancy(University of Debrecen) Honty, K.; Sárdi, É.; Stefanovits-Bányai, É.; Tóth, M.Tétel Szabadon hozzáférhető Reactions of different plant organs of pear cultivars to Erwinia amylovora infection(University of Debrecen) Honty, K.; Boldog, Z.; Göndör, M.; Papp, J.; Kása, K.; Hevesi, M.Tétel Szabadon hozzáférhető Susceptibility of some traditional pear cultivars of Hungarian and foreign origin to the pathogenic bacterium Erwinia amylovora(University of Debrecen) Honty, K.; Hevesi, M.; Göndör, M.; M., G. Tóth; Bács-Várkuti, V.; Ferenczy, A.