Repozitórium logó
  • English
  • Magyar
  • Bejelentkezés
    Kérjük bejelentkezéshez használja az egyetemi hálózati azonosítóját és jelszavát (eduID)!
Repozitórium logó
  • Kategóriák és gyűjtemények
  • Böngészés
  • English
  • Magyar
  • Bejelentkezés
    Kérjük bejelentkezéshez használja az egyetemi hálózati azonosítóját és jelszavát (eduID)!
  • Digitális könyvtár
  • Hallgatói dolgozatok
  • PhD dolgozatok
  • Publikációk
  1. Főoldal
  2. Böngészés szerző szerint

Szerző szerinti böngészés "Jusufi, Era"

Megjelenítve 1 - 1 (Összesen 1)
Találat egy oldalon
Rendezési lehetőségek
  • Nincs kép
    TételKorlátozottan hozzáférhető
    Evaluation of different wet digestion parameters of honey preparation for elemental analysis by ICP-OES and ICP-MS
    Jusufi, Era; Kovács, Béla Róbert; DE--Mezőgazdaság- Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar
    The aim of my research was to determine the best wet digestion set of parameters, to reach the highest concentration of elements analyzed in honey samples. Acacia honey with low elemental content, and honeydew honey with high elemental content were used. Determination of mineral elements on this research was performed with ICP-MS and ICP-OES. The best digestion parameters for acacia and honeydew honey which provided the highest concentrations of elements were 3 g of wet weight, 5 ml HNO3 for acacia honey, and 15 ml HNO3 for honeydew honey.
  • DSpace software copyright © 2002-2025
  • LYRASIS
  • DEENK
  • Süti beállítások
  • Adatvédelmi irányelvek
  • Felhasználói szerződés
  • Kapcsolat
  • Súgó