Repozitórium logó
  • English
  • Magyar
  • Bejelentkezés
    Kérjük bejelentkezéshez használja az egyetemi hálózati azonosítóját és jelszavát (eduID)!
Repozitórium logó
  • Kategóriák és gyűjtemények
  • Böngészés
  • English
  • Magyar
  • Bejelentkezés
    Kérjük bejelentkezéshez használja az egyetemi hálózati azonosítóját és jelszavát (eduID)!
  • Digitális könyvtár
  • Hallgatói dolgozatok
  • PhD dolgozatok
  • Publikációk
  1. Főoldal
  2. Böngészés szerző szerint

Szerző szerinti böngészés "Kun, Krisztina"

Megjelenítve 1 - 1 (Összesen 1)
Találat egy oldalon
Rendezési lehetőségek
  • Nincs kép
    TételKorlátozottan hozzáférhető
    A tejtermékek elemtartalmának összehasonlító elemzése
    (2008-01-21T13:39:51Z) Kun, Krisztina; Kovács, Béla; DE--ATC--Mezőgazdaságtudományi Kar
    A tej olyan ital, mely magában hordozza a szervezet számára szükséges valamennyi építő elemet. A tej nemcsak az ember, de az emberiség életét is végigkíséri. Már az ősember is fogyasztotta. A hús és a gabonafélék mellett legfontosabb táplálékunk. Ezen termékek jelentősége az utóbbi években növekedett, mivel a táplálkozás-fiziológiai ismeretek bővülésével egyre nyilvánvalóbb, hogy biológiai értékükkel rendkívül fontos szerepet töltenek be a korszerű táplálkozásban.
  • DSpace software copyright © 2002-2025
  • LYRASIS
  • DEENK
  • Süti beállítások
  • Adatvédelmi irányelvek
  • Felhasználói szerződés
  • Kapcsolat
  • Súgó