Szerző szerinti böngészés "Kun, Krisztina"
Megjelenítve 1 - 1 (Összesen 1)
Találat egy oldalon
Rendezési lehetőségek
Tétel Korlátozottan hozzáférhető A tejtermékek elemtartalmának összehasonlító elemzése(2008-01-21T13:39:51Z) Kun, Krisztina; Kovács, Béla; DE--ATC--Mezőgazdaságtudományi KarA tej olyan ital, mely magában hordozza a szervezet számára szükséges valamennyi építő elemet. A tej nemcsak az ember, de az emberiség életét is végigkíséri. Már az ősember is fogyasztotta. A hús és a gabonafélék mellett legfontosabb táplálékunk. Ezen termékek jelentősége az utóbbi években növekedett, mivel a táplálkozás-fiziológiai ismeretek bővülésével egyre nyilvánvalóbb, hogy biológiai értékükkel rendkívül fontos szerepet töltenek be a korszerű táplálkozásban.