Repozitórium logó
  • English
  • Magyar
  • Bejelentkezés
    Kérjük bejelentkezéshez használja az egyetemi hálózati azonosítóját és jelszavát (eduID)!
Repozitórium logó
  • Kategóriák és gyűjtemények
  • Böngészés
  • English
  • Magyar
  • Bejelentkezés
    Kérjük bejelentkezéshez használja az egyetemi hálózati azonosítóját és jelszavát (eduID)!
  • Digitális könyvtár
  • Hallgatói dolgozatok
  • PhD dolgozatok
  • Publikációk
  1. Főoldal
  2. Böngészés szerző szerint

Szerző szerinti böngészés "Le, Quoc Long"

Megjelenítve 1 - 1 (Összesen 1)
Találat egy oldalon
Rendezési lehetőségek
  • Nincs kép
    TételKorlátozottan hozzáférhető
    A review of ultrasound-assisted freezing
    Le, Quoc Long; Prokisch, József; DE--Mezőgazdaság- Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar
    Ultrasound has enormous potential for use in the freezing process and could bring many benefits to the food industry in particular and the community in general. This thesis summarizes key findings from selected studies and analyze them to identify trends, patterns, and gaps in the current research of ultrasound-assisted freezing. The application of ultrasound can increase freezing speed and efficiency, create more uniform frozen particle sizes, improve product quality, reduce product loss, and save energy. However, limitations were also noted, such as variability in food composition and complexity of integration. Therefore, several proposals are made in the hope of generating research and subsequently practical applications of this novel technology.
  • DSpace software copyright © 2002-2025
  • LYRASIS
  • DEENK
  • Süti beállítások
  • Adatvédelmi irányelvek
  • Felhasználói szerződés
  • Kapcsolat
  • Súgó