Szerző szerinti böngészés "Lugasi, A."
Megjelenítve 1 - 4 (Összesen 4)
Találat egy oldalon
Rendezési lehetőségek
Tétel Szabadon hozzáférhető Antioxidant activity of medicinal plants used in phytotherapy(University of Debrecen) Kéry, Á.; Blazovics, A.; Fejes, Sz.; Nagy, É.; Lugasi, A.; Kursinszki, L.; Czinner, E.; Kristó, T. Sz.; Apáti, P.; Balázs, A.; Szőke, E.Tétel Szabadon hozzáférhető Appreciation of ethrel on ripening dynamic and on the content of ingredients in processing tomato (Lycopersicon lycopersicum (L.) Karsten) varieties(University of Debrecen) Helyes, L.; Dimény, J.; Lugasi, A.; Schober, Gy.; Pék, Z.Tétel Szabadon hozzáférhető Correlation between pigment contents and FRAP values in beet root (Beta vulgaris ssp. esculents var. rubra)(University of Debrecen) Takácsné Hájos, M.; Varga, I. Sz.; Lugasi, A.; Fehér, M.; Bányai, É. S.Tétel Szabadon hozzáférhető Effect of maturity stage on content, color and quality of tomato (Lycopersicon lycopersicum (L.) Karsten) fruit(University of Debrecen) Helyes, L.; Dimény, J.; Pék, Z.; Lugasi, A.