Szerző szerinti böngészés "Mirmazloum, Iman"
Megjelenítve 1 - 3 (Összesen 3)
Találat egy oldalon
Rendezési lehetőségek
Tétel Szabadon hozzáférhető Changes of free fatty acid composition and number of lactic acid bacteria in three functional goat and sheep milk products fortified with inulin or fish oil(2019) Kiss, Attila; Naár, Zoltán; Daróczi, Lajos; Kukovics, Sándor; Kukovics, Ferenc; Mirmazloum, Iman; Némedi, ErzsébetTétel Szabadon hozzáférhető Oxidative stress level and dehydrin gene expression pattern differentiate two contrasting cucumber F1 hybrids under high fertigation treatmentOszlányi, Réka; Mirmazloum, Iman; Pónya, Zsolt; Szegő, Anita; Bat-Erdene, Oyuntogtokh; Papp, István; PhD hallgató; egyetemi oktató, kutatóTétel Szabadon hozzáférhető The Cytotoxic Properties of Extreme Fungi`s Bioactive Components - An Updated Metabolic and Omics Overview(2023) Kiss, Attila; Hariri Akbari, Farhad; Marchev, Andrey; Papp, Viktor; Mirmazloum, Iman