Repozitórium logó
  • English
  • Magyar
  • Bejelentkezés
    Kérjük bejelentkezéshez használja az egyetemi hálózati azonosítóját és jelszavát (eduID)!
Repozitórium logó
  • Kategóriák és gyűjtemények
  • Böngészés
  • English
  • Magyar
  • Bejelentkezés
    Kérjük bejelentkezéshez használja az egyetemi hálózati azonosítóját és jelszavát (eduID)!
  • Digitális könyvtár
  • Hallgatói dolgozatok
  • PhD dolgozatok
  • Publikációk
  1. Főoldal
  2. Böngészés szerző szerint

Szerző szerinti böngészés "Nagy, Orsolya Edit"

Megjelenítve 1 - 1 (Összesen 1)
Találat egy oldalon
Rendezési lehetőségek
  • Nincs kép
    TételKorlátozottan hozzáférhető
    Meggy és bodza beltartalmi paramétereinek változása a sűrítmény gyártás során
    Nagy, Orsolya Edit; Topa, Emőke; DE--Mezőgazdaság- Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar
    A mai társadalom számára rendkívül fontos az egészséges táplálkozás. Az emberek többsége igyekszik tudatosan vásárolni, ismerni az adott termék összetevőit, és annak származását. A szakmai gyakorlatomat egy olyan feldolgozó üzemben töltöttem, melynek fő profilja félkész termékek előállítása különböző növényekből. Számomra is igen fontos az egészségtudatos táplálkozás, így szerettem volna megismerni a gyakorlati helyemen előállított termékek beltartalmi paramétereit részletesebben is. Meggy-, illetve bodzaminták beltartalmi paramétereit vizsgáltam a különböző feldolgozási lépések között.
  • DSpace software copyright © 2002-2025
  • LYRASIS
  • DEENK
  • Süti beállítások
  • Adatvédelmi irányelvek
  • Felhasználói szerződés
  • Kapcsolat
  • Súgó