Szerző szerinti böngészés "Nagy, Orsolya Edit"
Megjelenítve 1 - 1 (Összesen 1)
Találat egy oldalon
Rendezési lehetőségek
Tétel Korlátozottan hozzáférhető Meggy és bodza beltartalmi paramétereinek változása a sűrítmény gyártás soránNagy, Orsolya Edit; Topa, Emőke; DE--Mezőgazdaság- Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási KarA mai társadalom számára rendkívül fontos az egészséges táplálkozás. Az emberek többsége igyekszik tudatosan vásárolni, ismerni az adott termék összetevőit, és annak származását. A szakmai gyakorlatomat egy olyan feldolgozó üzemben töltöttem, melynek fő profilja félkész termékek előállítása különböző növényekből. Számomra is igen fontos az egészségtudatos táplálkozás, így szerettem volna megismerni a gyakorlati helyemen előállított termékek beltartalmi paramétereit részletesebben is. Meggy-, illetve bodzaminták beltartalmi paramétereit vizsgáltam a különböző feldolgozási lépések között.