Szerző szerinti böngészés "Pap, Z."
Megjelenítve 1 - 4 (Összesen 4)
Találat egy oldalon
Rendezési lehetőségek
Tétel Szabadon hozzáférhető Antioxidant, polyphenol and sensory analysis of cherry tomato varieties and landraces(University of Debrecen) Divéky-Ertsey, A.; Csambalik, L.; Kókai, Z.; Stefanovits-Bányai, É.; Pap, Z.; Krisztiánné Kis, M.; Sipos, L.Tétel Szabadon hozzáférhető Observing population changes of thrips (Thysanoptera) species damaging forced pepper and their natural enemies(University of Debrecen) Molnár, A.; Pap, Z.; Fail, J.Tétel Szabadon hozzáférhető Role of hydrogen peroxide and Pharmaplant-turbo against cucumber powdery mildew fungus under organic and inorganic production(University of Debrecen) Hafez, Y. M.; Bayoumi, Y. A.; Pap, Z.; Kappel, N.Tétel Szabadon hozzáférhető Using compost of grape manufacture and farm wastes as growing media in vegetable ad ornamental nurseries(University of Debrecen) Bayoumi, Y. A.; El-Mahrouk, M. E.; El-Aidy, F.; Pap, Z.