Repozitórium logó
  • English
  • Magyar
  • Bejelentkezés
    Kérjük bejelentkezéshez használja az egyetemi hálózati azonosítóját és jelszavát (eduID)!
Repozitórium logó
  • Kategóriák és gyűjtemények
  • Böngészés
  • English
  • Magyar
  • Bejelentkezés
    Kérjük bejelentkezéshez használja az egyetemi hálózati azonosítóját és jelszavát (eduID)!
  • Digitális könyvtár
  • Hallgatói dolgozatok
  • PhD dolgozatok
  • Publikációk
  1. Főoldal
  2. Böngészés szerző szerint

Szerző szerinti böngészés "Samadraxha, Adhuron"

Megjelenítve 1 - 1 (Összesen 1)
Találat egy oldalon
Rendezési lehetőségek
  • Nincs kép
    TételKorlátozottan hozzáférhető
    Comparative study of physicochemical properties of Busha whey from Kosovo and Hungarian whey milk
    Samadraxha, Adhuron; Czipa, Nikolett; DE--Mezőgazdaság- Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar
    The aim of the research was to identify the mineral content, flavonoid and phenolic content of whey as well as pH level and acidity level of whey, this research also aims to compare these results with whey samples from Hungary. These analyses of Busha whey from Kosovo and whey samples from Hungary were performed by using different methods and equipment in order to achieve all of the analysis. For this to be possible was performed with various instruments such as: ICP-OES (Inductively Coupled Plasma Optical Emission Spectroscopy), Spectrophotometer and pH meter. ICP-OES is used to determine each element content in whey samples, while Spectrophotometer is used for the determination of total phenolic content (TPC) and flavonoid content. pH and acidity level were determined by pH meter and burette respectively.
  • DSpace software copyright © 2002-2025
  • LYRASIS
  • DEENK
  • Süti beállítások
  • Adatvédelmi irányelvek
  • Felhasználói szerződés
  • Kapcsolat
  • Súgó