Szerző szerinti böngészés "Veres, Zs."
Megjelenítve 1 - 6 (Összesen 6)
Találat egy oldalon
Rendezési lehetőségek
Tétel Szabadon hozzáférhető Actual state of research concerning vitamin C as reflected in the literature (Review article)(University of Debrecen) Domokos-Szabolcsy, É.; Holb, I. J.; Veres, Zs.; Bisztray, Gy. D.; Fári, M. G.Tétel Szabadon hozzáférhető High antioxidant - and anthocyanin contents of sour cherry cultivars may benefit the human health: international and Hungarian achievements on phytochemicals(University of Debrecen) Veres, Zs.; Holb, I. J.; Nyéki, I. J.; Szabó, Z.; Remenyik, J.; Fári, M. G.Tétel Szabadon hozzáférhető Hungarian fruits and vegetables of high anti-oxidant activity as functional foods (Review article)(University of Debrecen) Veres, Zs.; Domokos-Szabolcsy, É.; Koroknai, J.; Dudás, L.; Holb, I. J.; Nyéki, J.; Fári, M. G.Tétel Szabadon hozzáférhető Impact of sodium-selenate on the growth of radish (Raphanus sativus L.) seedlings in vitro(University of Debrecen) Domokos-Szabolcsy, É.; Holb, I. J.; Prokisch, J.; Kovács, B.; Veres, Zs.; Fári, M. G.Tétel Szabadon hozzáférhető Strategy of the sour cherry verticum in the Northern Great Plain Region Hungary (Analytic study)(University of Debrecen) Nyéki, J.; Soltész, M.; Popovics, L.; Szabó, T.; Thurzó, S.; Holb, I. J.; Fári, M. G.; Veres, Zs.; Harsányi, G.; Szabó, Z.Tétel Szabadon hozzáférhető Total anthocyanine content and antioxidant density of some Hungarian sour cherry varieties(University of Debrecen) Veres, Zs.; Holb, I. J.; Nyéki, J.; Szabó, Z.; Fári, M. G.