A paradicsom piaca és termelése Magyarországon és az Európai Unióban

Dátum
2014-12
Folyóirat címe
Folyóirat ISSN
Kötet címe (évfolyam száma)
Kiadó
Élelmiszerklub Alapítvány
Absztrakt
Leírás
Mekkora a paradicsomfogyasztás Magyarországon? Merre fejlődik a magyarországi paradicsomtermesztés? Hogyan alakulnak a magyar és az európai felvásárlási és fogyasztói árak? Hol termelik a legtöbb paradicsomot itthon és az Európai Unióban? Mekkora a friss paradicsom hazai importja? Mennyire jelentős a feldolgozott paradicsom behozatala? Hogyan alakul a szárított paradicsom magyarországi piaca? Mit tudunk a friss, a fagyasztott, a szárított és a feldolgozott paradicsom európai kereskedelméről?
Kulcsszavak
Zöldségek feldolgozása, Zöldségtermelés, Zöldségek_statisztikai adatok
Forrás
Gyűjtemények