Borturizmus, főszerepben Tokaj és az Aszú

Dátum
Folyóirat címe
Folyóirat ISSN
Kötet címe (évfolyam száma)
Kiadó
Absztrakt

Dolgozatomban a borturizmusról írtam, azon belül pedig Tokaj borvidékét emeltem ki. Bemutatom a borturizmus átlagos jellemzőit, különösen Tokajt, mint desztinációt és borvidéket. Kiemeltem foglalkoztam az aszúval, de más tokaji borokról is írtam. Kutattam a Tokaji Aszú eljárásmódja után, és felmértem a helyzetét a külföldi piacokon is. Ezek mellett foglalkoztam a borok jótékony hatásával és különleges felhasználási módjaival. Kérdőíven keresztül mértem fel a magyar emberek ismeretét a témával kapcsolatban.

Leírás
Kulcsszavak
bor, turizmus, borturizmus, Tokaj, Aszú
Forrás