9789639810334

Dátum
Szerzők
Folyóirat címe
Folyóirat ISSN
Kötet címe (évfolyam száma)
Kiadó
Absztrakt

Ez a kitűnően használható kézikönyv telis-tele van gyakorlati tanácsokkal, a digitális korszak újonca és a filmnyersanyaghoz ragaszkodó fotográfus számára egyaránt. A kötetben foglalt ötlettár nemcsak a lelkes műkedvelőnek, de a mindenre elszánt, profi szemléletű fotósnak is nagyon sok újdonsággal, hasznos ismerettel szolgálhat.

Tíz fejezet tárgyalja a filmes és digitális fényképezés rejtelmeit. Hogyan használhatjuk ki legjobban kompakt fényképezőgépünk képességeit? Milyen típusú helyzetekben hogyan állítsuk be digitális tükörreflexes gépünket? Hogyan fotózzuk a gyorsan mozgó témát? Az utómunkában milyen programokat használjunk? Hogyan kezeljük a számítógép adta eszközöket? Miben állnak a nyomtatás, a szkennelés és az archiválás fortélyai?

A tippekhez, trükkökhöz, tanácsokhoz a National Geographic magazin fotográfus csapata, sok neves alkotó, rangos díjak birtokosai kölcsönzik válogatott képeiket, s osztják meg az olvasóval sok év tapasztalatát, megannyi tanulságát.

Nagyszerű fotók és hasznos ismeretek sora teszi kiadványunkat egyedülállóvá, a törekvő amatőr és a digitális világgal ismerkedő profi fotós nélkülözhetetlen kézikönyvévé. Nagyszerű fotók és hasznos ismeretek sora teszi kiadványunkat egyedülállóvá, a törekvő amatőr és a digitális világgal ismerkedő profi fotós nélkülözhetetlen kézikönyvévé.

Leírás
Kulcsszavak
Forrás
Gyűjtemények