9638475722

Dátum
Szerzők
Folyóirat címe
Folyóirat ISSN
Kötet címe (évfolyam száma)
Kiadó
Absztrakt

Mi az allergia? Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy ez a napjainkban egyre gyakrabban emlegetett betegség - vagy állapot? - legalább annyi fejtörést okoz a tudósoknak, mint amennyi szenvedést az érintetteknek. Könyvünk segít eligazodni e bonyolult kérdéskörben, és hathatós támogatást nyújt mindazoknak, akik allergiában vagy egyéb túlérzékenységgel járó betegségben szenvednek.
Mit nyújt a kötet? Az allergiák és allergiás tünetek részletes leírását. Az allergia kimutatására szolgáló tesztek és a különféle gyógymódok tárgyilagos áttekintését. Egyszerű és hasznos tanácsokat, hogy miként lehet az érzékenységet kiváltó allergéneket elkerülni. Tudományosan megalapozott gyakorlati ismereteket az allergiával kapcsolatban. Allergiamegelőző programokat, különösen szülőknek. Ezek segítenek megvédeni a gyermekeket az allergia és az asztma kialakulásától. A mindennapi életből vett esetleírásokat.
Ha ön, vagy családjának valamelyik tagja allergiás vagy túlérzékenységtől szenved, forduljon bátran ehhez a könyvhöz - hasznos és megbízható társa lesz a hétköznapok során, segít legyűrni a nehézségeket és életét élhetőbbé tenni. Ha ön, vagy családjának valamelyik tagja allergiás vagy túlérzékenységtől szenved, forduljon bátran ehhez a könyvhöz - hasznos és megbízható társa lesz a hétköznapok során, segít legyűrni a nehézségeket és életét élhetőbbé tenni.

Leírás
Kulcsszavak
Forrás
Gyűjtemények