Élelmiszer-biztonság és gasztronómia vonatkozású egyetemi együttműködés (DE-SZTE-EKF-NYME)
Állandó link (URI) ehhez a kategóriához
Böngészés
Élelmiszer-biztonság és gasztronómia vonatkozású egyetemi együttműködés (DE-SZTE-EKF-NYME) Szerző szerinti böngészés "Dobrossy, István"
Megjelenítve 1 - 20 (Összesen 27)
Találat egy oldalon
Rendezési lehetőségek
Tétel Korlátozottan hozzáférhető A befűtött kemenceDobrossy, IstvánTétel Korlátozottan hozzáférhető A befűtött kemenceDobrossy, IstvánTétel Korlátozottan hozzáférhető A befűtött kemenceDobrossy, IstvánTétel Korlátozottan hozzáférhető Cserép főzőedényDobrossy, IstvánTétel Korlátozottan hozzáférhető Ételhordó edényDobrossy, IstvánTétel Korlátozottan hozzáférhető Feliratos pálinkásbutykosDobrossy, IstvánTétel Korlátozottan hozzáférhető Gyékényből fonott szatyorDobrossy, IstvánTétel Korlátozottan hozzáférhető Határba induló parasztemberDobrossy, IstvánTétel Korlátozottan hozzáférhető Kel a tésztaDobrossy, IstvánTétel Korlátozottan hozzáférhető A kemence befűtéseDobrossy, IstvánTétel Korlátozottan hozzáférhető A kemence befűtéseDobrossy, IstvánTétel Korlátozottan hozzáférhető A kemence befűtéseDobrossy, IstvánTétel Korlátozottan hozzáférhető A kemence befűtéseDobrossy, IstvánTétel Korlátozottan hozzáférhető A kemence befűtéseDobrossy, IstvánTétel Korlátozottan hozzáférhető A kenyeret beteszikDobrossy, IstvánTétel Korlátozottan hozzáférhető A lángos a kemencébe a kerülDobrossy, IstvánTétel Korlátozottan hozzáférhető A lángos a kemencébe a kerülDobrossy, IstvánTétel Korlátozottan hozzáférhető A lángos a kemencébe a kerülDobrossy, IstvánTétel Korlátozottan hozzáférhető A lángos előkészítése a sütésreDobrossy, István