Élelmiszer-biztonság és gasztronómia vonatkozású egyetemi együttműködés (DE-SZTE-EKF-NYME)
Állandó link (URI) ehhez a kategóriához
Böngészés
Élelmiszer-biztonság és gasztronómia vonatkozású egyetemi együttműködés (DE-SZTE-EKF-NYME) Megjelenés dátuma szerinti böngészés
Megjelenítve 1 - 20 (Összesen 1328)
Találat egy oldalon
Rendezési lehetőségek
Tétel Korlátozottan hozzáférhető Faforma:kardSchwalm, EditTétel Korlátozottan hozzáférhető A túró beletevése a sajtruhábaSzabadfalvi, JózsefTétel Korlátozottan hozzáférhető PásztorkanalakSzabadfalvi, JózsefTétel Korlátozottan hozzáférhető Túró kiakasztása a csepegőreSzabadfalvi, JózsefTétel Korlátozottan hozzáférhető Méhkasok a kert végébenSzabadfalvi, JózsefTétel Korlátozottan hozzáférhető Liszttartó fahordóUjváry, ZoltánTétel Korlátozottan hozzáférhető Tétel Korlátozottan hozzáférhető MéhkastípusokSzilágyi, MiklósTétel Korlátozottan hozzáférhető Méhesek, kasok, köpükSzabadfalvi, JózsefTétel Korlátozottan hozzáférhető "ebédképek"Kovács, AttilaTétel Korlátozottan hozzáférhető Húsvéti ételek, naturáliák megszenteléseSzabadi, ImreTétel Korlátozottan hozzáférhető Díszesen faragott csutoraIváncsics, NándorTétel Korlátozottan hozzáférhető Udvari sütőkemenceDám, LászlóTétel Korlátozottan hozzáférhető Bihari kenyérKovács, AttilaTétel Korlátozottan hozzáférhető HalásztanyaBellan, TiborTétel Korlátozottan hozzáférhető Halászeszközök a békési múzeumbenSzilágyi, Miklós