English
Magyar
Bejelentkezés
Központi bejelentkeztetés
Kérjük bejelentkezéshez használja az egyetemi hálózati azonosítóját és jelszavát (eduID)!
Kategóriák és gyűjtemények
Böngészés
English
Magyar
Bejelentkezés
Központi bejelentkeztetés
Kérjük bejelentkezéshez használja az egyetemi hálózati azonosítóját és jelszavát (eduID)!
Digitális könyvtár
Hallgatói dolgozatok
PhD dolgozatok
Publikációk
Főoldal
További gyűjtemények
Pályázati anyagok
Élelmiszer-biztonság és gasztronómia vonatkozású egyetemi együttműködés (DE-SZTE-EKF-NYME)
Böngészés szerző szerint
Élelmiszer-biztonság és gasztronómia vonatkozású egyetemi együttműködés (DE-SZTE-EKF-NYME)
Állandó link (URI) ehhez a kategóriához
https://hdl.handle.net/2437/200819
Böngészés
alkategóriák és gyűjtemények
megjelenés dátuma szerint
szerző szerint
cím szerint
tárgyszó szerint
tárgyszó-kategória szerint
alkategóriák és gyűjtemények
megjelenés dátuma szerint
szerző szerint
cím szerint
tárgyszó szerint
tárgyszó-kategória szerint
Élelmiszer-biztonság és gasztronómia vonatkozású egyetemi együttműködés (DE-SZTE-EKF-NYME) Szerző szerinti böngészés "Petercsák, Tivadar"
Böngészés
A böngészés teljes eredménye
Megjelenítve
1 - 8 (Összesen 8)
Találat egy oldalon
1
5
10
20
40
60
80
100
Rendezési lehetőségek
Növekvő
Csökkenő
Nincs kép
Tétel
Korlátozottan hozzáférhető
A disznó lehelyezése perzselés előtt
Petercsák, Tivadar
Többet
Nincs kép
Tétel
Korlátozottan hozzáférhető
A disznó leszúrása
Petercsák, Tivadar
Többet
Nincs kép
Tétel
Korlátozottan hozzáférhető
A disznó perzselése
Petercsák, Tivadar
Többet
Nincs kép
Tétel
Korlátozottan hozzáférhető
A disznó perzselése
Petercsák, Tivadar
Többet
Nincs kép
Tétel
Korlátozottan hozzáférhető
Füstölő a nyárikonyha mellett
Petercsák, Tivadar
Többet
Nincs kép
Tétel
Korlátozottan hozzáférhető
Kézi malom
Petercsák, Tivadar
Többet
Nincs kép
Tétel
Korlátozottan hozzáférhető
Különálló füstölő
Petercsák, Tivadar
Többet
Nincs kép
Tétel
Korlátozottan hozzáférhető
Megperzselt disznó
Petercsák, Tivadar
Többet