Repozitórium logó
  • English
  • Magyar
  • Bejelentkezés
    Kérjük bejelentkezéshez használja az egyetemi hálózati azonosítóját és jelszavát (eduID)!
Repozitórium logó
  • Kategóriák és gyűjtemények
  • Böngészés
  • English
  • Magyar
  • Bejelentkezés
    Kérjük bejelentkezéshez használja az egyetemi hálózati azonosítóját és jelszavát (eduID)!
  • Digitális könyvtár
  • Hallgatói dolgozatok
  • PhD dolgozatok
  • Publikációk
  1. Főoldal
  2. Böngészés szerző szerint

Szerző szerinti böngészés "Czentye, Kinga"

Megjelenítve 1 - 5 (Összesen 5)
Találat egy oldalon
Rendezési lehetőségek
  • Nincs kép
    TételKorlátozottan hozzáférhető
    A érelmeszesedés folyamatának általános és immunológiai vonatkozásai
    Czentye, Kinga; Rajnavölgyi, Éva; Tóth, Márta; DE--Természettudományi és Technológiai Kar--Biológiai és Ökológiai Intézet
    A szakdolgozat célja az érelmeszesedés általános és immunológiai vonatkozásának összefoglalása, mivel a különböző sejtek és molekulák funkcióinak megismerése új távlatokat nyithat lehetséges, új klinikai terápiák kifejlesztéséhez.
  • Nincs kép
    TételSzabadon hozzáférhető
    High intragenomic, intergenomic, and phenotypic diversity in pulcherrimin-producing Metschnikowia yeasts indicates a special mode of genome evolution
    (2024) Sipiczki, Mátyás; Czentye, Kinga; Kállai, Zoltán
  • Nincs kép
    TételKorlátozottan hozzáférhető
    Interspecifikus élesztő trihibridek molekuláris genetikai elemzése
    Czentye, Kinga; Antunovics, Zsuzsa; DE--Természettudományi és Technológiai Kar--Biológiai és Ökológiai Intézet
    A diplomamunka három Saccharomyces faj, a S. cerevisiae, S. uvarum és S. kudriavzevii keresztezésének molekuláris genetikai elemzését tárgyalja, különböző molekuláris módszerek segítségével.
  • Nincs kép
    TételSzabadon hozzáférhető
    Starmerella lactis-condensi, a yeast that has adapted to the conditions in the oenological environment
    (2023) Csoma, Hajnalka; Kállai, Zoltán; Czentye, Kinga; Sipiczki, Mátyás
  • Nincs kép
    TételSzabadon hozzáférhető
    Vinification without Saccharomyces: Interacting Osmotolerant and "Spoilage" Yeast Communities in Fermenting and Ageing Botrytised High-Sugar Wines (Tokaj Essence)
    (2021) Csoma, Hajnalka; Kállai, Zoltán; Antunovics, Zsuzsa; Czentye, Kinga; Sipiczki, Mátyás
  • DSpace software copyright © 2002-2025
  • LYRASIS
  • DEENK
  • Süti beállítások
  • Adatvédelmi irányelvek
  • Felhasználói szerződés
  • Kapcsolat
  • Súgó