Repozitórium logó
  • English
  • Magyar
  • Bejelentkezés
    Kérjük bejelentkezéshez használja az egyetemi hálózati azonosítóját és jelszavát (eduID)!
Repozitórium logó
  • Kategóriák és gyűjtemények
  • Böngészés
  • English
  • Magyar
  • Bejelentkezés
    Kérjük bejelentkezéshez használja az egyetemi hálózati azonosítóját és jelszavát (eduID)!
  • Digitális könyvtár
  • Hallgatói dolgozatok
  • PhD dolgozatok
  • Publikációk
  1. Főoldal
  2. Böngészés szerző szerint

Szerző szerinti böngészés "Herr, Gitta"

Megjelenítve 1 - 1 (Összesen 1)
Találat egy oldalon
Rendezési lehetőségek
  • Nincs kép
    TételKorlátozottan hozzáférhető
    Különböző fűszerezésű bőrke chipsek húsipari gyártástechnológiájának fejlesztése
    Herr, Gitta; Kelemen, Ferenc; DE--Mezőgazdaság- Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar
    Az egyre melegebb nyarak miatt a szervezet más tápanyagokat is igényel, például: az édes nassolni valók helyett sós snack-et választunk a boltban. A hagyományos sós nassolni valók közé tartoznak a chipsek, ropik, puffasztott termékek. A sertésbőrke chipsek a snack-ek egyik nagyon egyedi fajtáját képezik. A sertésbőrke egy olyan melléktermék, amely a sertések húsfeldolgozása során keletkezik. Mivel a terméknek nem túl sok felhasználási módja ismert, ezért arra a következtetésre jutottam a gyakorlati munkám során, amit a BALMAZ-Szabó Kft.-nél végeztem, hogy ebben a tekintetben érdemes új lehetőségek után kutatni. Így esett a választásom szakdolgozatom témájául a különböző új ízesítésű pörcök a gyártására.
  • DSpace software copyright © 2002-2025
  • LYRASIS
  • DEENK
  • Süti beállítások
  • Adatvédelmi irányelvek
  • Felhasználói szerződés
  • Kapcsolat
  • Súgó