Repozitórium logó
  • English
  • Magyar
  • Bejelentkezés
    Kérjük bejelentkezéshez használja az egyetemi hálózati azonosítóját és jelszavát (eduID)!
Repozitórium logó
  • Kategóriák és gyűjtemények
  • Böngészés
  • English
  • Magyar
  • Bejelentkezés
    Kérjük bejelentkezéshez használja az egyetemi hálózati azonosítóját és jelszavát (eduID)!
  • Digitális könyvtár
  • Hallgatói dolgozatok
  • PhD dolgozatok
  • Publikációk
  1. Főoldal
  2. Böngészés szerző szerint

Szerző szerinti böngészés "Saska, Viktor"

Megjelenítve 1 - 2 (Összesen 2)
Találat egy oldalon
Rendezési lehetőségek
  • Betöltés ...
    Bélyegkép
    TételEmbargó alatt
    A Neopac Hungary Kft. ellátásilánc menedzsment részlegen belüli folyamatainak vizsgálata
    Saska, Viktor; Füzesi, István; DE--Gazdaságtudományi Kar
    A diplomadolgozatom a Neopac Hungary Kft. ellátási lánc folyamatainak elemzését és a kapcsolódó kihívások feltárását célozza. A kutatás során azonosítottam a vevőkezeléstől a kiszállításig terjedő kulcsfontosságú területeket, melyek fejlesztéseket igényelhet. Az elméleti alapok bemutatásával és a gyakori problémák feltárásával kezdtem, majd modellezési technikákkal és eszközökkel részleteztem a vállalati tevékenységeket. Az FMEA elemzés, KPI mérőszámok és EPC diagramok alkalmazásával részletesen ábrázoltam és elemeztem a folyamatokat, kiemelve a kockázatokat és javítási pontokat. Különös figyelmet fordítottam a kritikus alapanyagok beszerzésére és a gyártókapacitások kezelésére. Javaslatokat fogalmaztam meg az ellátási lánc átláthatóságának és hatékonyságának javítására. Végül bemutattam, hogy a Neopac Hungary Kft. jelenlegi gyakorlatai továbbfejleszthetők a hatékonyság növelése és a piaci pozíció erősítése érdekében.
  • Nincs kép
    TételKorlátozottan hozzáférhető
    A kenyérrel kapcsolatos fogyasztási szokások vizsgálata
    Saska, Viktor; Diósi, Gerda; DE--Mezőgazdaság- Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar
    A kenyér kezdeteit és fejlődését, emellett a fő alapanyagokat a témával kapcsolatos könyvek, publikációk, illetve az élelmiszeripar szakmai könyveivel, jegyzeteivel tekintem át. Továbbá a fogyasztók vásárlási, étkezési szokásait kérdőíves módszerrel ismerem meg, melynek az összegzését, elemzését, tapasztalatait fejtem ki a dolgozatomban. Összegzésemben az elemzés során nyert tapasztalatokra építve, javaslattal élek a kenyér, mint alapélelmiszer megfelelő kiválasztásához. Segítséget nyújtok a fogyasztói kör egészséges étkezési szokásainak kialakításához. Jelen korunkban a kenyérfajták száma folyamatosan bővül, sorra kerülnek ki a polcokra az általános fajtáktól kezdve a speciális igényeket kielégítő típusok is. A kenyér és kenyérféleségek továbbra is a legfontosabb helyet töltik be a fogyasztók étrendjében.
  • DSpace software copyright © 2002-2025
  • LYRASIS
  • DEENK
  • Süti beállítások
  • Adatvédelmi irányelvek
  • Felhasználói szerződés
  • Kapcsolat
  • Súgó