Szent István Egyetem MKK, Gödöllő
Állandó link (URI) ehhez a kategóriához
Böngészés
Szent István Egyetem MKK, Gödöllő Cím szerinti böngészés
Megjelenítve 1 - 20 (Összesen 107)
Találat egy oldalon
Rendezési lehetőségek
Tétel Korlátozottan hozzáférhető Az A2 tej világpiaci jelentősége és hazai termelésének lehetőségeiPajor, Ferenc; egyetemi oktató, kutatóTétel Korlátozottan hozzáférhető Az A2 tej világpiaci jelentősége és hazai termelésének lehetőségeiPóti, Péter; egyetemi oktató, kutatóTétel Korlátozottan hozzáférhető AZ AKVAKULTÚRA ÁGAZAT KITÖRÉSI PONTJAINAK KOMPLEX, VERSENYKÉPESSÉGET SZOLGÁLÓ FEJLESZTÉSE CÍMŰ PROJEKT FŐBB SZAKMAI EREDMÉNYEIBokor, Zoltán; egyetemi oktató, kutatóTétel Korlátozottan hozzáférhető Anyagcsere profilvizsgálatok kocasüldőkben és többször ellett kocákban a fialás utánMézes, Miklós; egyetemi oktató, kutatóTétel Korlátozottan hozzáférhető Application of AquaCrop in processing tomato growing and calculation of irrigation waterTakács, Sándor; PhD hallgatóTétel Korlátozottan hozzáférhető Arthropods dataset from different genetically modified maize events and associated controlsDorner, Zita; Kiss, József; egyetemi oktató, kutatóTétel Korlátozottan hozzáférhető Artificial insemination of African catfish (Clarias gariepinus) using cryopreserved spermHorváth, Ákos; egyetemi oktató, kutatóTétel Korlátozottan hozzáférhető ASSESSMENT OF GENETIC DIVERSITY OF APRICOT (PRUNUS ARMENIACA L.) GENOTYPES USING IPBS RETROTRANSPOSON MARKERSVeres, Anikó; egyetemi oktató, kutatóTétel Korlátozottan hozzáférhető Assessment of methods for age determination based on teeth and skull of the golden jackal (Canis aureus)Heltai, Miklós; egyetemi oktató, kutatóTétel Korlátozottan hozzáférhető ASSESSMENT OF SUBACUTE GENOTOXIC AND HISTOPATHOLOGICAL EFFECTS OF A FOOD FLAVOUR INGREDIENT, 4-ETHYLBENZALDEHYDE (EBA) ON ZEBRAFISH (DANIO RERIO) MODELUrbányi, Béla; egyetemi oktató, kutatóTétel Korlátozottan hozzáférhető Changes in the regulation and activity of glutathione redox system, and lipid peroxidation processes in short-term aflatoxin B1 exposure in liver of laying hensMézes, Miklós; Balláné Erdélyi, Márta; Balogh, Krisztián Milán; egyetemi oktató, kutatóTétel Korlátozottan hozzáférhető Changes of lipid peroxidation and glutathione redox system, and expression of glutathione peroxidase regulatory genes as effect of short-term aflatoxin B1 exposure in common carpMézes, Miklós; Balogh, Krisztián Milán; egyetemi oktató, kutatóTétel Korlátozottan hozzáférhető Tétel Korlátozottan hozzáférhető Comparative analysis of antioxidant capacity and total polyphenol content in leaves of different Phyllostachys taxaNeményi, András; egyetemi oktató, kutatóTétel Korlátozottan hozzáférhető Comparison of a water supply model with six seasons of cherry type processing tomatoPék, Zoltán; egyetemi oktató, kutatóTétel Korlátozottan hozzáférhető Comparison of European eel sperm cryopreservation protocols with T standardization as a targetHorváth, Ákos; egyetemi oktató, kutatóTétel Korlátozottan hozzáférhető Tétel Korlátozottan hozzáférhető Craniometrical distinction- A comparison of Austrian, Hungarian and Bulgarian golden jackal (Canis aureus Linnaeus, 1758) skullsHeltai, Miklós; egyetemi oktató, kutatóTétel Korlátozottan hozzáférhető Cryopreservation of spermatogonia of different zebrafish lines by whole testes needle immersed vitrificationHorváth, Ákos; egyetemi oktató, kutatóTétel Korlátozottan hozzáférhető A CSUKA (ESOX LUCIUS) SPERMA MÉLYHŰTÉSÉNEK GYAKORLATI SZEMPONTÚ FEJLESZTÉSEBokor, Zoltán; egyetemi oktató, kutató