University of Debrecen Electronic Archive

Kukorica és napraforgó hibridek kadmium érzékenysége, a káros hatások mérséklésének lehetősége

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/2437/159328

Files in this item

Available
"Az értekezés magyarul" 2.954Mb
Available
"A tézisek angolul" 398.6Kb
Available
"A tézisek magyarul" 394.6Kb
Not Available
"Az értekezés magyarul" - Nem hozzáférhető
pdf
3.045Mb
Not Available
"A tézisek magyarul". - Nem hozzáférhető
pdf
480.3Kb
Not Available
"A tézisek angolul" - Nem hozzáférhető
pdf
481.7Kb

This item appears in the following Collection(s)

 
 

Search DEA


My Account

Felhívjuk felhasználóink figyelmét arra, hogy a DEA "Egyetemi IP" és "Könyvtári számítógépek" elérési szintű dokumentumai kizárólag oktatási, kutatási, valamint saját tanulási célokra használhatóak fel, azt nem oszthatják meg az interneten és nem terjeszthetik. A dokumentum és a pdf megjelenítő védelmének megkerülése (másolás, nyomtatás, letöltés korlátozása) tilos.