A szőlő és bor minőségjavító fitotechnikai műveleteinek összehasonlítása a Tokaji Borvidéken

Dátum
2013-05-29T10:47:27Z
Folyóirat címe
Folyóirat ISSN
Kötet címe (évfolyam száma)
Kiadó
Absztrakt

A szőlő fitotechnikai műveleteinek bemutatása, két cég összehasonlítása szőlőterületeik művelését és borkészítési technologiájukat tekintve. Szakdolgozatomban azt vizsgálom, hogy a gyakorlatban milyen módon lehet befolyásolni a szőlő- és bor minőségét bizonyos fitotechnikai műveletekkel. Ehhez a tanulmányhoz kértem a Füleky Pincészet és a Tokaj Kereskedőház Zrt egy-egy borászának a segítségét.

Leírás
Kulcsszavak
szőlő, bor, fitotechnikai műveletek, Tokaj, Füleky Pincészet, Tokaj Kereskedőház Zrt
Forrás