Észak-Alföldi gyümölcsalapú kézműves élelmiszerek fogyasztói magatartásának vizsgálata a nők szemszögéből

Dátum
2014-04-24T06:38:29Z
Folyóirat címe
Folyóirat ISSN
Kötet címe (évfolyam száma)
Kiadó
Absztrakt

A kézműves termékek jelentőségét felismerve, kutatásom célja az észak-magyarországi hegyvidéken termeszthető, gyümölcsalapú, kézműves élelmiszerek fogyasztói magatartásának felmérése volt a nők körében. Összesen 479 db értékelhető kérdőívet sikerült összegyűjtenem. Az így létrejött adatbázis elemzéséhez először a leíró statisztika módszereit, majd nem-paraméteres eljárásokat és klaszterelemzést alkalmaztam, Excel táblázatkezelő program és SPSS statisztikai feldolgozó és értékelő szoftversegítségével.

Leírás
Kulcsszavak
kézműves élelmiszer, Észak-Alföld
Forrás