Az Agora program keretében megújult Váci Mihály Kulturális Központ népszerűsége Nyíregyházán

Dátum
Folyóirat címe
Folyóirat ISSN
Kötet címe (évfolyam száma)
Kiadó
Absztrakt

„Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata 2009 augusztusában pályázott az „AGORA – multifunkcionális közösségi központok és területi közművelődési tanácsadó szolgálat infrastrukturális feltételeinek kialakítása” című felhívás keretében a Váci Mihály Kulturális Központ épülete átalakításának, bővítésének és rekonstrukciójának, valamint egy új Multifunkcionális Kulturális Szabadidő Központ építésének támogatására.” A kivitelezés befejeztével 2015-ben újra kinyitott az intézmény, és azóta töretlen népszerűségnek és eddig keveset látott vendégszámnak örvend. Szakdolgozatomban három fő kutatási kérdést vizsgálok:

  1. A Váci Mihály Kulturális Központnak az Agora projekt keretében megújult infrastrukturális környezete, pozitívan befolyásolja a látogatók művelődési házba járását, a szórakozás élményét.
  2. A rendezvényekkel való elégedettség, függ a környezeti feltételektől (helyiség, hang- és fénytechnika, dekoráció, szervezők munkája).
  3. Általános igényfelmérés a központ programjairól A dolgozat kérdéseinek megválaszolásához kvantitatív kutatást végeztem, a művelődési ház látogatói körében, majd dolgozatomban ezt elemeztem.
Leírás
Kulcsszavak
Agora, Művelődési Központ, Kulturális Intézmény, Váci Mihály Kulturális Központ, Nyíregyháza
Forrás