Az egészséges étkezési szokások kialakítása csecsemőkortól kisgyermekkorig, a bölcsőde szerepe a minőségi táplálkozásban

Dátum
Folyóirat címe
Folyóirat ISSN
Kötet címe (évfolyam száma)
Kiadó
Absztrakt

Dolgozatomban elsősorban a csecsemők, kisgyermekek tápanyag szükségleteit ismertetem, majd rá térek a különböző táplálkozási fajtákra, ahol kifejtem az anyatejes táplálás fontosságát, a mesterséges valamint a kiegészítő táplálást elemzem, majd az egészséges táplálkozási szokások kialakításának fontosságát részletezem. A következő fejezetben kifejtem milyen szerepet tölt be a bölcsőde az egészséges táplálkozásban. Legvégül a kérdőívemet elemezem, majd összegzem a dolgozatomat.

Leírás
Kulcsszavak
egészségnevelés, táplálkozás, kora gyermekkor, bölcsőde
Forrás