English
Magyar
Bejelentkezés
Központi bejelentkeztetés
Kérjük bejelentkezéshez használja az egyetemi hálózati azonosítóját és jelszavát (eduID)!
Kategóriák és gyűjtemények
Böngészés
Statisztika
English
Magyar
Bejelentkezés
Központi bejelentkeztetés
Kérjük bejelentkezéshez használja az egyetemi hálózati azonosítóját és jelszavát (eduID)!
Digitális könyvtár
Hallgatói dolgozatok
PhD dolgozatok
Publikációk
Főoldal
További gyűjtemények
Tehetséggondozó Program (DETEP)
DETEP ÁOK
Új technológiák az élelmiszerek minőség megőrzési idejének növelésében és ennek vonatkozásai a táplálkozástudományban
Új technológiák az élelmiszerek minőség megőrzési idejének növelésében és ennek vonatkozásai a táplálkozástudományban
Dátum
2019-06
Szerzők
Hajdú Péter
Folyóirat címe
Folyóirat ISSN
Kötet címe (évfolyam száma)
Kiadó
DETEP
Absztrakt
Leírás
Kulcsszavak
Forrás
Hivatkozás
http://hdl.handle.net/2437/268878
Gyűjtemények
DETEP ÁOK
A tétel részletes nézete