Repozitórium logó
  • English
  • Magyar
  • Bejelentkezés
    Kérjük bejelentkezéshez használja az egyetemi hálózati azonosítóját és jelszavát (eduID)!
Repozitórium logó
  • Kategóriák és gyűjtemények
  • Böngészés
  • English
  • Magyar
  • Bejelentkezés
    Kérjük bejelentkezéshez használja az egyetemi hálózati azonosítóját és jelszavát (eduID)!
  • Digitális könyvtár
  • Hallgatói dolgozatok
  • PhD dolgozatok
  • Publikációk
  1. Főoldal
  2. Böngészés szerző szerint

Szerző szerinti böngészés "Bogacsevics, Brigitta"

Megjelenítve 1 - 2 (Összesen 2)
Találat egy oldalon
Rendezési lehetőségek
  • Nincs kép
    TételEmbargó alatt
    A Master Good Kft. munkaerő-megtartásának fejlesztési lehetőségei
    Bogacsevics, Brigitta; Dajnoki, Krisztina; DE--Gazdaságtudományi Kar
    A diplomadolgozat célja a Master Good Kft. baromfifeldolgozó üzemében tapasztalható magas fluktuáció okainak feltárása, valamint a munkaerő-megtartás fejlesztési lehetőségeinek bemutatása. A kutatás szekunder és primer módszereket alkalmazva vizsgálja a munkavállalói elvándorlást, és a lojalitást meghatározó tényezőket. A szakirodalmi áttekintés a fluktuáció és a munkaerő-megtartási stratégiák elméleti hátterét foglalja össze, míg az empirikus elemzés a vezetői bánásmód, a munkakörülmények, a javadalmazási rendszer, valamint egyéb szervezeti és egyéni szintű tényezők hatásait tárja fel. A kutatási eredményekre építve a dolgozat gyakorlati javaslatokat fogalmaz meg a vállalat humánerőforrás-menedzsment folyamatainak, és munkaerő-megtartási stratégiájának fejlesztése érdekében. Az elemzés célja a szervezeti stabilitás növelésének, valamint a munkavállalói elköteleződés hosszú távú erősítésének támogatása.
  • Nincs kép
    TételKorlátozottan hozzáférhető
    Vágott baromfi szalmonella gyérítésének sikeressége egy húsfeldolgozó üzemben
    (2013-11-21T13:34:28Z) Bogacsevics, Brigitta; Sipos, Péter; DE--ATC--Mezőgazdaság- Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar
    A szalmonella fő okozója a humán megbetegedéseknek. Fő forrása a baromfihús, melynek fogyasztása hazánkban növekvő tendenciát mutat. Szakdolgozatom egy húsfeldolgozó üzem vágott brojler állományának szalmonella fertőzöttségével, gyérítésének sikerességével és nehézségeivel foglalkozik. Kutató munkámat az MSZ EN ISO 6579:2006 szabvány alapján végeztem, 10 hónapon keresztül.
  • DSpace software copyright © 2002-2025
  • LYRASIS
  • DEENK
  • Süti beállítások
  • Adatvédelmi irányelvek
  • Felhasználói szerződés
  • Kapcsolat
  • Súgó