Repozitórium logó
  • English
  • Magyar
  • Bejelentkezés
    Kérjük bejelentkezéshez használja az egyetemi hálózati azonosítóját és jelszavát (eduID)!
Repozitórium logó
  • Kategóriák és gyűjtemények
  • Böngészés
  • English
  • Magyar
  • Bejelentkezés
    Kérjük bejelentkezéshez használja az egyetemi hálózati azonosítóját és jelszavát (eduID)!
  • Digitális könyvtár
  • Hallgatói dolgozatok
  • PhD dolgozatok
  • Publikációk
  1. Főoldal
  2. Böngészés szerző szerint

Szerző szerinti böngészés "Fleischer, Bernadett"

Megjelenítve 1 - 2 (Összesen 2)
Találat egy oldalon
Rendezési lehetőségek
  • Betöltés ...
    Bélyegkép
    TételKorlátozottan hozzáférhető
    A Debreceni Szakképzési Centrum cukrász képzésének megítélése a diákok szempontjából
    Fleischer, Bernadett; Boros, József; DE--Gazdaságtudományi Kar
    Diplomadolgozatomban a debreceni cukrász szakképzést vizsgáltam a képzésben résztvevő tanulók szempontjából. Kutatásom során ismertettem a tanulás fogalmát illetve annak jelentőségét, majd megvizsgáltam a szakképzést és a róla kialakított képet a tanulók körében. Kutatómunkám interjúból és kérdőíves felmérésből állt: előbbit a Kiss Virág Cukrászda tulajdonosával készítettem el, aki jól belelát a szakképzésbe is, hiszen ők is foglalkoztatnak gyakornokokat, utóbbi pedig a Debreceni Szakképzési Centrum cukrász szakképzésében tanuló diákok részvételével történt. Ezeket az eredményeket mutattam be és elemeztem a dolgozatom további részében, végül pedig összefoglaltam a vizsgálat eredményeit.
  • Betöltés ...
    Bélyegkép
    TételKorlátozottan hozzáférhető
    Cukrászsütemények iránti elvárások
    Fleischer, Bernadett; Csatári, Dóra; DE--Gazdaságtudományi Kar
    Dolgozatomban bemutattam a cukrász szakma elterjedését, alakulását, majd ezt követően betekintést nyújtottam Magyarország jelentős cukrászdáinak történetébe és értékeibe, kitérve a Kiss Virág Cukrászda részletesebb működésére és a jelentősebb versenytársaiéba Debrecenben. Az aktuális trendek egy részét is szemléltettem, részletesebben a mentes sütemények iránti egyre nagyobb érdeklődést, a macaron térhódítását és a jövőbeli lehetőségeket. A továbbiakban a kérdőíves felmérésem eredményeit részleteztem. Kérdésenként elemeztem a kapott válaszokat, illetve néhány összefüggést is kutattam. Ebben segítségemre volt az SPSS és az Excel: ezekben végeztem el a kutatáshoz szükséges feladatokat. A dolgozat elején megfogalmazott hipotézisek kiértékelése után javaslatokat is tettem az újítás fontosságát hangsúlyozva és egy saját ízvilágú süteményen keresztül bemutatva.
  • DSpace software copyright © 2002-2025
  • LYRASIS
  • DEENK
  • Süti beállítások
  • Adatvédelmi irányelvek
  • Felhasználói szerződés
  • Kapcsolat
  • Súgó