Repozitórium logó
  • English
  • Magyar
  • Bejelentkezés
    Kérjük bejelentkezéshez használja az egyetemi hálózati azonosítóját és jelszavát (eduID)!
Repozitórium logó
  • Kategóriák és gyűjtemények
  • Böngészés
  • English
  • Magyar
  • Bejelentkezés
    Kérjük bejelentkezéshez használja az egyetemi hálózati azonosítóját és jelszavát (eduID)!
  • Digitális könyvtár
  • Hallgatói dolgozatok
  • PhD dolgozatok
  • Publikációk
  1. Főoldal
  2. Böngészés szerző szerint

Szerző szerinti böngészés "Koczinger, Hannelore"

Megjelenítve 1 - 2 (Összesen 2)
Találat egy oldalon
Rendezési lehetőségek
  • Nincs kép
    TételKorlátozottan hozzáférhető
    A fahéj, mint tartósítószer
    Koczinger, Hannelore; Kincses, Sándorné; DE--Mezőgazdaság- Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar
    Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a tartósítási módszerek, valamint az, hogy minél természetesebben éljünk. A szakdolgozat a természetes tartósítás tárgykörét öleli fel, ezen belül a fitoncid növényekkel való tartósítást. A legtöbb fűszerről megállapították, hogy tartósító hatással bír, így a fahéj is. Dolgozatomban azt vizsgáltam, hogy miként hat a fahéj bizonyos gyümölcsök tartósságára.
  • Nincs kép
    TételKorlátozottan hozzáférhető
    Kecskesajtok beltartalmi értékeinek változása az érlelés során
    Koczinger, Hannelore; Kincses, Sándorné; DE--Mezőgazdaság- Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar
    A szegények teheneként ismert kecske, mára a jól fizető rétegek eledele lett. A kecsketejből készült sajtok borsos árát egyik szempontból az érlelés adja. Adódik tehát a kérdés, hogy hogyan változik a beltartalma az érlelt sajtok az érlelés során? Dolgozatomban erre kerestem a választ.
  • DSpace software copyright © 2002-2025
  • LYRASIS
  • DEENK
  • Süti beállítások
  • Adatvédelmi irányelvek
  • Felhasználói szerződés
  • Kapcsolat
  • Súgó