Repozitórium logó
  • English
  • Magyar
  • Bejelentkezés
    Kérjük bejelentkezéshez használja az egyetemi hálózati azonosítóját és jelszavát (eduID)!
Repozitórium logó
  • Kategóriák és gyűjtemények
  • Böngészés
  • English
  • Magyar
  • Bejelentkezés
    Kérjük bejelentkezéshez használja az egyetemi hálózati azonosítóját és jelszavát (eduID)!
  • Digitális könyvtár
  • Hallgatói dolgozatok
  • PhD dolgozatok
  • Publikációk
  1. Főoldal
  2. Böngészés szerző szerint

Szerző szerinti böngészés "Llanaj, Xhensila"

Megjelenítve 1 - 10 (Összesen 10)
Találat egy oldalon
Rendezési lehetőségek
  • Nincs kép
    TételSzabadon hozzáférhető
    A Comparative Photographic Review on Higher Plants and Macro-Fungi: a Soil Restoration for Sustainable Production of Food and Energy
    (2022) El-Ramady, Hassan; Seresné Törős, Gréta; Badgar, Khandsuren; Llanaj, Xhensila; Hajdú, Péter; Elmahrouk, Mohammed; Abdalla, Neama; Prokisch, József
  • Nincs kép
    TételKorlátozottan hozzáférhető
    Analysis of vanilla flavoured food products by HPLC-DAD and authenticity checking
    Llanaj, Xhensila; Soós, Áron; DE--Mezőgazdaság- Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar
    This study explores and characterizes the composition of ice cream, yoghurt, pudding and pudding powder flavoured with vanilla by analysing these vanilla compounds: 4-Hydroxybenzoic acid, vanillic acid, 4-Hydroxybenzaldehyde, coumarin, ethyl vanillin, vanillin. Also, trying to determine vanilla authenticity in the products.
  • Nincs kép
    TételSzabadon hozzáférhető
    Biotechnological applications of mushrooms under the water-energy-food nexus: crucial aspects and prospects from farm to pharmacy
    (2023) Llanaj, Xhensila; Seresné Törős, Gréta; Hajdú, Péter; Abdalla, Neama; El-Ramady, Hassan; Kiss, Attila; Solberg, Svein Øivind; Prokisch, József
  • Nincs kép
    TételSzabadon hozzáférhető
    Boosting Chocolate Nutrition with Sous Vide-Processed White Champignon (Agaricus bisporus) Powder: A Functional and Sustainable Approach
    (2025) Jevcsák, Szintia; Seresné Törős, Gréta; Diósi, Gerda; Llanaj, Xhensila; Prokisch, József
  • Nincs kép
    TételSzabadon hozzáférhető
    Chemical Composition and Health Attributes of Agri-Foods: A Scientific Overview on Black Foods
    (2023) Nguyen, Huu Huong Duyen; El-Ramady, Hassan; Llanaj, Xhensila; Seresné Törős, Gréta; Hajdú, Péter; Prokisch, József
  • Nincs kép
    TételSzabadon hozzáférhető
    Edible Mushrooms for Sustainable and Healthy Human Food: nutritional and Medicinal Attributes
    (2022) El-Ramady, Hassan; Abdalla, Neama; Badgar, Khandsuren; Llanaj, Xhensila; Seresné Törős, Gréta; Hajdú, Péter; Eid, Yahya; Prokisch, József
  • Nincs kép
    TételSzabadon hozzáférhető
    Green Biotechnology of Oyster Mushroom (Pleurotus ostreatus L.): a Sustainable Strategy for Myco-Remediation and Bio-Fermentation
    (2022) El-Ramady, Hassan; Abdalla, Neama; Fawzy, Zakaria; Badgar, Khandsuren; Llanaj, Xhensila; Seresné Törős, Gréta; Hajdú, Péter; Eid, Yahya; Prokisch, József
  • Nincs kép
    TételSzabadon hozzáférhető
    Green Synthesis of Nanoparticles by Mushrooms: A Crucial Dimension for Sustainable Soil Management
    (2022) Elsakhawy, Tamer; Omara, Alaa El-Dein; Abowaly, Mohamed; El-Ramady, Hassan; Badgar, Khandsuren; Llanaj, Xhensila; Seresné Törős, Gréta; Hajdú, Péter; Prokisch, József
  • Nincs kép
    TételSzabadon hozzáférhető
    Modulation of the Gut Microbiota with Prebiotics and Antimicrobial Agents from Pleurotus ostreatus Mushroom
    (2023) Seresné Törős, Gréta; El-Ramady, Hassan; Prokisch, József; Velasco, Fernando; Llanaj, Xhensila; Nguyen, Huu Huong Duyen; Peles, Ferenc
  • Nincs kép
    TételSzabadon hozzáférhető
    Plant Nutrition for Human Health: A Pictorial Review on Plant Bioactive Compounds for Sustainable Agriculture
    (2022) El-Ramady, Hassan; Hajdú, Péter; Seresné Törős, Gréta; Badgar, Khandsuren; Llanaj, Xhensila; Kiss, Attila; Abdalla, Neama; Omara, Alaa El-Dein; Elsakhawy, Tamer; Elbasiouny, Heba; Elbehiry, Fathy; Amer, Megahed M.; Elmahrouk, Mohammed; Prokisch, József
  • DSpace software copyright © 2002-2025
  • LYRASIS
  • DEENK
  • Süti beállítások
  • Adatvédelmi irányelvek
  • Felhasználói szerződés
  • Kapcsolat
  • Súgó