Szerző szerinti böngészés "Llanaj, Xhensila"
Megjelenítve 1 - 9 (Összesen 9)
Találat egy oldalon
Rendezési lehetőségek
Tétel Szabadon hozzáférhető A Comparative Photographic Review on Higher Plants and Macro-Fungi: a Soil Restoration for Sustainable Production of Food and Energy(2022) El-Ramady, Hassan; Törős, Gréta; Badgar, Khandsuren; Llanaj, Xhensila; Hajdú, Péter; Elmahrouk, Mohammed; Abdalla, Neama; Prokisch, JózsefTétel Korlátozottan hozzáférhető Analysis of vanilla flavoured food products by HPLC-DAD and authenticity checkingLlanaj, Xhensila; Soós, Áron; DE--Mezőgazdaság- Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási KarThis study explores and characterizes the composition of ice cream, yoghurt, pudding and pudding powder flavoured with vanilla by analysing these vanilla compounds: 4-Hydroxybenzoic acid, vanillic acid, 4-Hydroxybenzaldehyde, coumarin, ethyl vanillin, vanillin. Also, trying to determine vanilla authenticity in the products.Tétel Szabadon hozzáférhető Biotechnological applications of mushrooms under the water-energy-food nexus: crucial aspects and prospects from farm to pharmacy(2023) Llanaj, Xhensila; Törős, Gréta; Hajdú, Péter; Abdalla, Neama; El-Ramady, Hassan; Kiss, Attila; Solberg, Svein Øivind; Prokisch, JózsefTétel Korlátozottan hozzáférhető Chemical Composition and Health Attributes of Agri-Foods: A Scientific Overview on Black Foods(2023) Nguyen, Huu Huong Duyen; El-Ramady, Hassan; Llanaj, Xhensila; Törős, Gréta; Hajdú, Péter; Prokisch, JózsefTétel Szabadon hozzáférhető Edible Mushrooms for Sustainable and Healthy Human Food: nutritional and Medicinal Attributes(2022) El-Ramady, Hassan; Abdalla, Neama; Badgar, Khandsuren; Llanaj, Xhensila; Törős, Gréta; Hajdú, Péter; Eid, Yahya; Prokisch, JózsefTétel Szabadon hozzáférhető Green Biotechnology of Oyster Mushroom (Pleurotus ostreatus L.): a Sustainable Strategy for Myco-Remediation and Bio-Fermentation(2022) El-Ramady, Hassan; Abdalla, Neama; Fawzy, Zakaria; Badgar, Khandsuren; Llanaj, Xhensila; Törős, Gréta; Hajdú, Péter; Eid, Yahya; Prokisch, JózsefTétel Szabadon hozzáférhető Green Synthesis of Nanoparticles by Mushrooms: A Crucial Dimension for Sustainable Soil Management(2022) Elsakhawy, Tamer; Omara, Alaa El-Dein; Abowaly, Mohamed; El-Ramady, Hassan; Badgar, Khandsuren; Llanaj, Xhensila; Törős, Gréta; Hajdú, Péter; Prokisch, JózsefTétel Szabadon hozzáférhető Modulation of the Gut Microbiota with Prebiotics and Antimicrobial Agents from Pleurotus ostreatus Mushroom(2023) Törős, Gréta; El-Ramady, Hassan; Prokisch, József; Velasco, Fernando; Llanaj, Xhensila; Nguyen, Huu Huong Duyen; Peles, FerencTétel Szabadon hozzáférhető Plant Nutrition for Human Health: A Pictorial Review on Plant Bioactive Compounds for Sustainable Agriculture(2022) El-Ramady, Hassan; Hajdú, Péter; Törős, Gréta; Badgar, Khandsuren; Llanaj, Xhensila; Kiss, Attila; Abdalla, Neama; Omara, Alaa El-Dein; Elsakhawy, Tamer; Elbasiouny, Heba; Elbehiry, Fathy; Amer, Megahed M.; Elmahrouk, Mohammed; Prokisch, József