A Master Good Kft. élelmiszerbiztonsági rendszerének vizsgálata

Dátum
2011-10-06T09:57:34Z
Folyóirat címe
Folyóirat ISSN
Kötet címe (évfolyam száma)
Kiadó
Absztrakt

Dolgozatomban a baromfifeldolgozással foglalkozó Master Good Kft. által alkalmazott élelmiszerbiztonsági rendszert, a HACCP rendszert vizsgáltam. A dolgozatomban értelmeztem a minőség, minőségirányítás, minőségügy és az élelmiszer-biztonság fogalmát, bemutattam a céget és alkalmazott rendszereit, melyet vizsgálódásom céljául választottam. Bő ismertetést adtam a minőségirányítás és az élelmiszer-biztonság témában felkutatott irodalmi anyagokról, és végül bemutattam a kutatásomat és eredményét, a kutatás során megszerzett tapasztalataimat, észrevételeimet. Vizsgálati eredményeim a dokumentumelemzésből, az empirikus kutatás adatainak elemzéséből, - mellyel a vevői elégedettséget vizsgáltam,- valamint a fókuszcsoportos kutatásból és az elméleti ismeretek szintéziséből származnak.

Leírás
Kulcsszavak
minőség, élelmiszer-biztonság, HACCP rendszer
Forrás