A gasztronómiai újítások hozzájárulása az IKON étterem sikeréhez

Dátum
2013-10-28T10:28:31Z
Folyóirat címe
Folyóirat ISSN
Kötet címe (évfolyam száma)
Kiadó
Absztrakt

Szakdolgozatom az IKON étterem sikerességét vizsgálja a vendéglátás új trendjein keresztül. Az IKON étterem mindössze egy év alatt Debrecen legsikeresebb étterme lett, amelyet 2013 nyarán a Népszabadság Top 50 legjobb étterem alapján a vidék legjobb éttermének választották. Vizsgálataimat a gasztronómiai újításokon keresztül elemeztem. A vizsgált étterem degusztációs menüje alapján kívánom bemutatni az étterem sikerességének okát, valamint azt, hogy a vidék megismerte és elfogadta-e már ezt az újítást.

Leírás
Kulcsszavak
vendéglátás, gasztronómia, IKON, étterem
Forrás