Száraztészták ízesítési lehetőségei

Dátum
Folyóirat címe
Folyóirat ISSN
Kötet címe (évfolyam száma)
Kiadó
Absztrakt

Száraztészták ízesítési lehetőségei édes fűszerekkel. A szabványoknak megfelelő termékeket állítottam elő, különösebb technológia alkalmazása nélkül. A manapság hangsúlyozott egészséges életmódhoz is hozzájárulnak, számos pozitív hatást hordoznak magukban. A száraztészta fontos szénhidrátforrásnak tekinthető, ezáltal a napi energiaigény fedezéséhez és a szellemi teljesítőképességhez hozzájárul. A 10 féle fűszerrel dúsított tészta savfokát, nedvességtartalmát és vízfelvételét megvizsgáltam. A sokféle ízvilágú tésztából számos felhasználás elképzelhető.

Leírás
Kulcsszavak
száraztészta, édes, fűszer, ízesítés
Forrás