University of Debrecen Electronic Archive

A tartás- és fejéstechnológia hatása a nyers tehéntej mikrobiológiai minőségére



Files in this item

Available
Tézis - angol nyelvű, pdf 1.415Mb
Available
Értekezés pdf formátumban 6.530Mb
Available
Tézis - magyar nyelvű, pdf 1.452Mb
Not Available
Értekezés eredeti - Nem hozzáférhető
doc
21.24Mb
Not Available
Értekezés pdf formátumban - Nem hozzáférhető
pdf
2.313Mb
Not Available
Tézis - magyar nyelvű - Nem hozzáférhető
doc
1.655Mb
Not Available
Tézis - magyar nyelvű, pdf - Nem hozzáférhető
pdf
924.2Kb
Not Available
Tézis - angol nyelvű - Nem hozzáférhető
doc
1.637Mb
Not Available
Tézis - angol nyelvű, pdf - Nem hozzáférhető
pdf
826.8Kb

This item appears in the following Collection(s)

 
 
 
 

Search DEA


My Account

Felhívjuk felhasználóink figyelmét arra, hogy a DEA "Egyetemi IP" és "Könyvtári számítógépek" elérési szintű dokumentumai kizárólag oktatási, kutatási, valamint saját tanulási célokra használhatóak fel, azt nem oszthatják meg az interneten és nem terjeszthetik. A dokumentum és a pdf megjelenítő védelmének megkerülése (másolás, nyomtatás, letöltés korlátozása) tilos.