University of Debrecen Electronic Archive

Gyümölcs- és zöldségszárítmányok minőségét be-folyásoló technológiai jellemzők vizsgálata



Files in this item

Available
Értekezés magyarul 6.249Mb
Available
Tézis angolul 920.0Kb
Available
Tézis magyarul 951.7Kb
Not Available
Értekezés magyarul - Nem hozzáférhető
pdf
12.09Mb
Not Available
Tézis magyarul - Nem hozzáférhető
pdf
1001.Kb
Not Available
Tézis angolul - Nem hozzáférhető
pdf
974.3Kb

This item appears in the following Collection(s)

 
 

Search DEA


My Account

Felhívjuk felhasználóink figyelmét arra, hogy a DEA "Egyetemi IP" és "Könyvtári számítógépek" elérési szintű dokumentumai kizárólag oktatási, kutatási, valamint saját tanulási célokra használhatóak fel, azt nem oszthatják meg az interneten és nem terjeszthetik. A dokumentum és a pdf megjelenítő védelmének megkerülése (másolás, nyomtatás, letöltés korlátozása) tilos.