Szerző szerinti böngészés "Bagoly, Orsolya"
Megjelenítve 1 - 3 (Összesen 3)
Találat egy oldalon
Rendezési lehetőségek
Tétel Korlátozottan hozzáférhető Alternatív megoldások a fenntartható élelmiszergazdálkodás ösztönzéséreBagoly, Orsolya; Soós, Mihály; DE--Gazdaságtudományi KarDolgozatom témájának indíttatását az átalakult piaci környezet és a modern kor fogyasztói preferenciái ihlették. Kutatásomban a fenntartható élelmiszergazdálkodás és élelmiszerfogyasztás témakörét vizsgáltam meg több aspektusokon keresztül. Kutatásom központi témája a társadalmilag tudatos fogyasztó karakterisztikáinak elemzése volt, beleértve az egyének sajátos attitűdbeli gondolkodását és motivációt tényezőit. Válaszokat kerestem továbbá arra, hogy a tudatos fogyasztóvá váláshoz milyen út vezet, melyek a viselkedésváltoztatás lehetőségei és hogy milyen alternatív megoldások léteznek a piaci és fenntarthatósági szempontok összeegyeztetésére, mindazonáltal pedig, hogy milyen szerepe van ebben a környezettudatos marketingkommunikációnakTétel Korlátozottan hozzáférhető Alternatív táplálkozási módok és a vendéglátás kapcsolatának lakossági megítéléseBagoly, Orsolya; Soós, Mihály; DE--Gazdaságtudományi KarA szakdolgozat a speciális étrendet követő fogyasztói szegmens élelmiszer fogyasztási preferenciáit, házon kívüli étkezési/ételrendelési szokásait, valamint a vendéglátóhelyek erre vonatkozó alkalmazkodási készségeit mutatja be.Tétel Korlátozottan hozzáférhető A tudásmenedzsment marketing aspektusa és HR kapcsolódása egy nagyvállalat példáján keresztül.Bagoly, Orsolya; Szakály, Zoltán; DE--Gazdaságtudományi KarA témám vizsgálata során választ kaptam számos olyan kérdésre, amely akár kezdettől, akár út közben merült fel bennem. Az egyik ilyen kérdés, amely már a bevezetésben is megfogalmazódott, hogy a vevői elégedettség, mint a vállalatok legkardinálisabb tényezője, hogyan növelhető a jól képzett munkaerő alkalmazásával, illetve melyik szervezeti szektor feladata ennek a menedzselése, koordinálása.