DETEP MÉK
Állandó link (URI) ehhez a gyűjteményhez
Böngészés
DETEP MÉK Szerző szerinti böngészés "Baján, Beáta"
Megjelenítve 1 - 5 (Összesen 5)
Találat egy oldalon
Rendezési lehetőségek
Tétel Korlátozottan hozzáférhető A nitráttartalom lehetséges csökkentése a konyhánkban(2011-03) Baján, Beáta; Kovács, Béla Róbert; Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási KarTétel Korlátozottan hozzáférhető Sárgarépa és spenót nitrát- és nitrit-tartalmának változása konyhatechnológiai műveletek hatására(2012-11) Baján, Beáta; Kovács, Béla Róbert; Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási KarTétel Korlátozottan hozzáférhető Sárgarépa és spenót nitrát-, és nitrit-tartalma és azok konyhatechnológiai műveletek hatására bekövetkezett változásai(2011-10-20) Baján, Beáta; Kovács, Béla Róbert; Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási KarTétel Korlátozottan hozzáférhető Sárgarépa nitrát-, nitrit- és ammónium-tartalma és azok konyhatechnológiai műveletek hatására bekövetkezett változásai(2010-10-12) Baján, Beáta; Kovács, Béla Róbert; Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási KarTétel Korlátozottan hozzáférhető Sárgarépa nitrát-,nitrit- és ammónium-tartalma és azok konyhatechnológiai műveletek hatására bekövetkezett változásai(2011-04-07) Baján, Beáta; Kovács, Béla Róbert; Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar